Mezuniyet Töreni (Kep, Cübbe, Davetiye dağıtımı)

30 Haziran 2019 tarihinde yapılacak Mezuniyet töreni ile ilgili olarak; Öğrenciler için Kep, Püskül, Şal, Kep Yüzüğü, Cübbe ve Davetiye dağıtımı Dekanlık personeli tarafından, Öğrenci kantini üst katında bulunan sosyal mekanda yapılacaktır. Dağıtım esnasında örnek teslim formu kullanılacak ve ilgili kısımlar için öğrencilerden ücret ve imzalar alınacaktır.

Kep ve cübbe sayıları, daha önce imza karşılığı törene katılacağını belirtmiş olan öğrenci sayısına göre belirlenmiştir ve öncelikli olarak bu öğrencilere dağıtım yapılacaktır.

Önceden başvuru yapanların listesi:   Bilgisayar  Çevre  Elektrik  Endüstri  İnşaat  Kimya  Malzeme.

Malzeme Dağıtım planı

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri,  09.00-12.00 ve 13.30-17.00 saatleri arasında "Sosyal mekanda" (Kantin üstü, Kütüphane karşısı)

Süreç

01- Öğrenci kep, püskül, şal ve kep yüzüğü satın almak için:

20 TL ücretin görevliye teslim edilmesi. Bu malzemelerde ödünç alma işlemi yapılmayacaktır.

02- Cübbe ( satın almak için )

50 TL ücretin teslim edilmesi. Satın alınan cübbe iade edilemeyecektir.

03- Cübbe ( Ödünç almak için )

Cübbeyi satın almak yerine ödünç almak isteyen öğrenciler; sadece TC kimlik kartını veya nüfus cüzdanını teslim ederek; imza karşılığında cübbeyi ödünç alabilirler.  Ödünç alınan cübbelerin, defosuz ve sağlam bir şekilde 02 Temmuz Salı günü, 17.00’a kadar teslim alınan yere teslim edilmesi ve karşılığında TC kimlik kartlarının teslim alınması zorunludur. Not: Ödünç işlemi için, öğrenci kimliği kesinlikle kabul edilmeyecektir.

04- Misafirler için Davetiye temini

Mezun durumundaki her öğrenci için, 1 adet (2 kişilik) davetiye imza karşılığı verilecektir. Öğrenci dekanlığından alınan bilgiye göre; misafir sayısı 2’den fazla ise tek davetiye ile tüm misafirler törene katılabilecektir.

Ekli Dosyalar:
tesyev-bursu.pdf