Sınav İş Akış Şeması-Öğrenciler

Fakültemizde yürütülmekte olan sınavların işleyişinin iyileştirilmesi ve yaşanabilecek olası problemlere minimize edilmesi amacıyla Öğrenciler için "Sınav İş Akış Şeması" hazırlanmıştır.

Ekte verilen "Sınav İş Akış Şeması-Öğrenciler" dosyasının incelenerek sınavlarda gerekli hususlara uyulması gerekmektedir.

Ayrıca, test olarak yapılan sınavlar ile ilgili olarak; Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü (BAUM) tarafından hazırlanan "TEST OLARAK YAPILACAK SINAVLARDA ÖĞRENCİNİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR-Öğrenciler" yönergesi de ekte verilmiştir. Bu kurallar için de gerekli hassasiyet gösterilmelidir.

Published on: Wednesday, April 10, 2019
Will be published until: No Deadline