İnşaat ve Çevre Müh. Disiplinlerarası Uygulamalar Dersi (MÜH302 D)
2019-2020 Öğretim Yılı Bitirme Dersleri (Güz 415 ve Bahar 414) ve Tasarım Dersi (417)
Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği
Mezun Durumdaki Öğrenciler için Staj Sunum Programı
DECO Köprü Yarışması
ProCE Yarışma Duyurusu
Sınav İş Akış Şeması-Öğrenciler
Mezuniyet aşamasına gelen ve diploma talebinde bulunacak öğrencilerin dikkatine
Çelik Ağacı Yarışması
TEST OLARAK YAPILACAK SINAVLARDA ÖĞRENCİNİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR
Bütünleme Sınavlarına İlişkin Uygulama Esasları
Yunus Emre Vakfı Türkçe Yeterlik Sınavı (TYS)
Sınavlarda Cep Telefonu Kuralı Hk.
İSG 401 İş Sağlığı ve Güvenliği I ve İSG 402 İş Sağlığı ve Güvenliği II dersleri
Sınavlarda Rapor Alınması Hk.
Next Page

Sınav İş Akış Şeması-Öğrenciler

Fakültemizde yürütülmekte olan sınavların işleyişinin iyileştirilmesi ve yaşanabilecek olası problemlere minimize edilmesi amacıyla Öğrenciler için "Sınav İş Akış Şeması" hazırlanmıştır.

Ekte verilen "Sınav İş Akış Şeması-Öğrenciler" dosyasının incelenerek sınavlarda gerekli hususlara uyulması gerekmektedir.

Ayrıca, test olarak yapılan sınavlar ile ilgili olarak; Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü (BAUM) tarafından hazırlanan "TEST OLARAK YAPILACAK SINAVLARDA ÖĞRENCİNİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR-Öğrenciler" yönergesi de ekte verilmiştir. Bu kurallar için de gerekli hassasiyet gösterilmelidir.

Published on: Wednesday, April 10, 2019
Will be published until: No Deadline