MATLAB öğrenci temsilcisi

MathWorks firması ve Figes A.Ş. kampüs lisansı olan üniversitelerde 1 kadın 1 erkek olmak üzere 2 kişiyi MATLAB temsilcisi olarak belirlemektedir.

Bu model Mathworks firması tarafından yurt dışında yer alan üniversitelerde uygulanmakta ve bu sayede öğrencilerin ve öğrenci kulüplerinin teşvik edilmesi hedeflenmektedir.

Aşağıda verilen kriterleri sağlayan ve bu iş için hevesli olabilecek öğrencilerin email ile (abilge@eskisehir.edu.tr) adresine başvurması gerekmektedir.

Temel olarak belirlenen kriterler;

MATLAB & Simulink ürünleri hakkında bilgi sahibi olması ve öğrenmeye hevesli olması.
Üniversitede gerçekleştirecek etkinliklerde, organizasyon konularında iletişim halinde olabilecek ve bu konuda istekli olması.
Bir öğrenci kulübünde yer alıyor olması ve mühendislik fakültesi öğrencisi olması zorunluluk olmamakla birlikte tercihi sebebidir.

Published on: Tuesday, April 30, 2019
Will be published until: Friday, June 14, 2019