Mezun Durumdaki Öğrencilerin Staj Rapor Değerlendirme Sonuçları

Mezun durumdaki öğrencilerin staj raporlarına ait değerlendirme sonuçları ektedir.

Başarı olan öğrencilerimiz için 20.04.2020 Pazartesi saat 14:00 de online staj sunumu yapılacaktır.

Online staj sunumları Microsoft Teams programı üzerinden gerçekleştirilecektir.

Microsoft Teams programı üzerinden ekran paylaşımı yapılarak staj sunumları gerçekleştirilecektir.

Microsoft Teams programı öğrenciler tarafından indirilerek programa kayıt yapılması gerekmektedir

Üniversite mail adresleriniz veya Microsoft bünyesindeki mail servisleri kullanılarak kayıt yapılabilmektedir.

Sunum saatinde tüm öğrencilerimizin programı açarak çevrimiçi olması beklenmektedir.

Sunum yapacak öğrencilerimiz "vkiricci@eskisehir.edu.tr" mail adresine programa kayıt oldukları mail adreslerini ve telefon numaralarını göndermeleri gerekmektedir.

Sunum zamanında tarafıma gönderilen mail adresleri üzerinden kendilerine arama gönderilecek ve aramaya cevap vererek oturuma katılabileceklerdir.

Sorularınız için mail atabilirsiniz.

Published on: Thursday, April 16, 2020
Will be published until: Sunday, May 31, 2020